{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Azar potvrdio transfer: Vicel će biti tu da mi pomogne sledeće sezone...

/ Izvor: mozzartsport.com
Još jedan jasan signal da je sve gotovo, čeka se samo ozvaničenje velikog posla dve Borusije
Azar potvrdio transfer: Vicel će biti tu da mi pomogne sledeće sezone...

Imali smo prvo spekulacije, pa najavu, onda potvrdu od najuticajnijih nemačkih medija, a sada je tu i "pečat" na transfer Torgana Azara u Borusiju iz Dortmunda. Posle "dabl-dabl" učinka u ovoj sezoni (10 golova i 10 asistencija), odnosno nekoliko uspešnih godina u redovima Ždrebaca, došlo je vreme za transfer karijere jednog od mlađe braće iz familije Azar.
"Kada vas pozove klub kao što je Dortmund tu nema mnogo razmišljanja, moji motivi su jasni. Nadam se da ću uspeti lako da se prilagodim. Zaista ne mislim da će u tom smislu biti nekih problema. Uvek je dobro imati nekoga koga poznaješ kada ideš u novu srednu. U Dortmundu ću imati Aksela Vicela. On je sjajan igrač sa kojim se često čujem. Sledeće sezone on će biti tu da mi pomogne", kazao je Torgan Azar nakon jučerašnjeg poslednjeg meča u dresu Menhengladbaha baš protiv Dortmunda. 

Podsetimo na pisanje našeg portala od pre pet dana... Torgan Azar stiže na Vestfalen za sumu između 25.000.000 i 30.000.000 evra. Klub iz Dortmunda ga je jurio još prošlog leta, a Belgijanac bi trebalo da zameni Kristijana Pulišića kojeg je za 64.000.000 kupio Čelsi. Azar će potpisati ugovor na pet godina.

Ovog leta u Dortmund stiže i Niko Šulc, još jedan bivši igrač Menša, odnosno učenik Lusijana Favra. Njegove odlične igre ove sezone nisu mu obezbedile samo transfer iz Hofenhajma u Borusiju, već i status standardnog levog beka nemačke reprezentacije. 

U tom smislu, Dortmund je već odradio fin posao, a pijaca još nije ni počela. Dva vrhunska pojačanja za oko 50.000.000 evra - nije loše za početak. Ili za jednog Pulišića... 

Najnovije vesti


×