{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

AZ nije zadovoljan što će u kvalifikacije za LŠ

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 12
Razočaranje u Alkmaru
AZ nije zadovoljan što će u kvalifikacije za LŠ

Stavljena je tačka na prvenstvo u Holandiji. Prvaka države neće biti, prvi put od 1945. godine, ali je nominalno prvo mesto osvojio Ajaks i zbog toga će igrati u Ligi šampiona. Ako bude Holandija imala mesto direktno u grupama.

AZ Alkmar ima na tabeli isti broj bodova kao Ajaks, ali slabiju gol-razliku, zbog čega se vodi kao drugoplasirani. I zato će igrati najesen ili kada već to korona dozvoli, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

I time u klubu iz Alkmara – nisu zadovoljni. Direktor Robert Enhorn nakon saopštenih odluka rekao je za klupski sajt da AZ ne prihvata tako raspodeljene karte za evropske kupove.
Nedeljama smo radili u pozadini na brojnim scenarijima u ovoj situaciji. Šta ako bude moglo da se igra, šta ako ne bude moglo... Ali, naši predlozi nisu dobili nijedan odgovor od nadležnih“, rekao je Enhorn.

A, onda i nastavio u istom tonu.
Uvek smo bili za dogovore, solidarnost, kompenzaciju za prolazak kroz teške trenutke. Razočarani smo što dovedeni pred svršen čin i nismo zadovoljni načinom kako smo raspodeljena mesta za evropske kupove“, poručio je Enhorn.

Nejasno je šta najviše smeta Alkmaru, jer više od ovoga, gledajući tabelu, teško da je mogao da dobije...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×