{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Avion spasa sletao u Srbiju: A u njemu Boba Kovač, Stefan Jović, Rebić

Komentari: 5
Plus poznati odbojakši poput Ivovića, Jovovića i Luburića
Avion spasa sletao u Srbiju: A u njemu Boba Kovač, Stefan Jović, Rebić

Konačno malo radosti za poznate srpske odbojkaše i košarkaše koji profesionalni hleb zarađuju u Poljskoj i Rusiji. Ne, nije u tim zemljama prestala pandemija virusa korona. I dalje ne neizvesno kada će takmičenja biti nastavljena, a avion sa poznatim srpskim odbojakašima i košarkašima danas je sleteo u Beogradu.
Svi oni su bili “zaroboljeni” u inostranstvu, ali su danas letom iz Moskve, preko Varšve, uspeli da se domognu rodne grude.
“Po nas 20 je došao avion iz Moskve. Svi smo zajedno doputovali u Beograd, a zatim otišli u svoje gradove. Ja sam zbog obavezne samoizolacije smešten u hotelu Jezero u Kragujevcu. Znao sam da ću ponovo biti odvojen od porodice, ali najvažnije je sam u zemlji. Proći će i ovo”, rekao je selektor odbojakaške reprezentacije Srbije Slobodan Kovač za Novosti, inače trener poljskog Jastržebskog.

Uz trofejnog trenera bili su i poznati odbojakaši Milan Katić, Dušan Petković (Poljska), Bojan Drča, Marko Ivović, Nikola Jovović i Dražen Luburić (Rusija). U avionu su bili i plejmejker Himkija Stefan Jović, kao i Nikola Rebić iz Jeniseja.

(Foto: Star Sport)

Najnovije vesti


×