{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Belgijanac ulazi u poslednju godinu ugovora sa Svecima, alternativa je Tripije
Atletikov kasting za desnog beka - može Menije?
Tražen: Toma Menije

Atletiko iz Madrida ozbiljno razmatra mogućnost dovođenja desnog beka Pari Sen Žermena Tome Menijea ovoga leta, javlja AS.

Belgijski reprezentativac bio je cele prošle sezone u senci Danija Alvesa u francuskoj prestonici, ali bi odlazak Brazilca mogao da mu otvori prostor ovog leta. Međutim, tu je i mladi Nemac Tilo Kerer koji takođe može da igra desnog beka (i ljubimac je trenera Tuhela) pa Menije nije sto odsto siguran za status startera.

Jorgandžije, s druge strane, očajnički traže alternativu pokraj desne aut-linije, a nakon odlaska iskusnog Huanfrana kojem je istekao ugovor, a kako su male šanse da Barselona pristane da uključi Nelsona Semeda u pregovore oko Antoana Grizmana, Atletiko mora da potraži alternative.
"Moja želja je da ostanem u Parizu. Šefovi znaju moje nameri i otvoren sam za pregovore oko novog ugovora. Sve je sada na njima, pa i moja sudbina. Ona je u rukama jednog čoveka, Nasera Al Kelaifija", izjavio je nedavno Menije za belgijske medije.

Međutim, 27-godišnji desni bek ušao je u poslednju godinu ugovora u Gradu svetlosti, pa sve indicira da bi mogao i da bude prodat ovoga leta, kako sledećeg ne bi prešao u drugi klub za džabe. 

Pored Menijea i desni bek Totenhema Kiran Tripije slovi kao potencijalni kandidat za popunu pozicije desnog beka u Madridu, ali samo pod uslovom da Belgijanac kaže "ne" Dijegu Simeoneu.

Foto: Reuters

×