{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Atletiko nudi Partiju ugovor do 2025. godine

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
I duplo veću platu, pride
no_image.png

Atletiko Madrid ponudio je vezisti Tomasu Partiju novu ugovor koji bi, u slučaju potpisa, bio aktivan čak do 2025. godine! Na taj način Jorgandžije pokušavaju da se odbrane od ponuda koje Parti dobija od drugih klubova, uključujući Arsenal.

Tobžije su do sada pokazale najveće interesovanje za 26-godišnjeg fudbalera iz Gane. Nije bilo zvanične ponude, ali je klub iz Londona kontaktirao menadžera Partija.

On ima otkupnu klauzulu od 50.000.000 evra.

Ne samo da bi Parti potpisao ugovor do 2025, dakle na dodatne dve godine u odnosu na aktuelni ugovor, već bi dobio i mnogo veću platu. Duplo veću platu.

Sada prima 65.000 funti nedeljno, tako da bi mu plata bila duplirana, i to znači da bi imao 130.000 funti nedeljno što bi ga napravilo igračem sa jednom od najvećih plata u klubu. A imao bi i novu otkupnu klauzulu postavljenu na 100.000.000 evra.

Dijego Simeone očajnički želi da zadrži ovog igrača u svojim redovima, a njemu aktuelni ugovor ističe 2023. godine. Argentinac je već pritiskao Upravu da podigne platu Partiju kako bi ovaj ostao u redovima madridskog kluba.

On je Jorgandžija od 2013. godine. A mogao bi da bude još pet godina...

FOTO: Reuters

Najnovije vesti


×