{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Šampion Belgije traži 20.000.000 evra
Atalanta zapela za Malinovskog

Fantastičnu partiju pružio je Ruslan Malinovski protiv Srbije u Lavovu (5:0). Od pet komada Ukrajine, namestio je dva, šetao se kroz odbranu Orlova kao po glavnoj ulici, Galicijskoj, u centru grada. I nagrada mu je odmah stigla. Čelnici Atalante su već počeli pregovore sa Genkom, da ga dovedu u Bergamo.

Pravi Atalanta tim koji će igrati najesen u Ligi šampiona i Malinovski je u njemu zacrtan kao jedan od ključnih igrača. Ali, pregovori ne idu lako. Prva ponuda, vredna, 12.000.000 evra odbijena je bez većanja, piše belgijski Sport Vereld.

Prvak Belgije odgovorio je Italijanima da se ni ne javljaju sa ponudom manjom od 20.000.000 evra. Sa Apenina stiže nova informacija da je Atalanta spremna da ponudi pet miliona manje, ali koji bi mogli dodatno da narastu kroz određene bonuse.

Za Malinovskog se interesuje i Sampdorija, koja za sada nije slala ponudu, a raspituju se i klubovi iz Engleske, Portugalije i Nemačke.

Ruslan Malinovski je imao fantastičnu prošlu sezonu u Genku, na 51. utakmici postigao je 16 golova, dok je i za 16 asistirao. U redove belgijskog kluba došao je iz Šahtjora u januaru 2016. godine, u transferu vrednom 1.800.000 evra.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×