{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Atak na kolumbijsku tradiciju

/ Izvor: mozzartsport.com
Onse Kaldas, sprema dolazak preskupe dvojke, protiv tradicijonalno neugodnog Agilas Doradasa
no_image.png

Kolumbijsko kladilačko veče atakuje na tradicionalne igračke vrednosti. Kup takmičenje, 2016. godine, poslednji put je Onse Kaldasu donelo pobedu sa Agilasove trave. To bi večeras moglo da se promeni, i to nakon tri gostovanja ove ekipe u utakkmicama ovoga para na kojima je padao X, dva puta s prolaznom GG igrom.

A sada, da razvezemo priču, i objasnimo zbog čega to tvrdimo. Priča je sasvim jednostavna, a tiče se se Kaldasove forme, odnosno druge pozicije na tabeli zadužene sa šest pobeda, i dva remija, bez zabeleženog poraza. Agilas vuče statistiku 3-3-2, uz gol razliku 8:7. Uz to, valja još znatu da su i gosti primili isti broj golova, ali i da su postigli duplo više. O tome treba dobro razmisliti, odnosno svesti računicu koja u ovom trenutku neosporno nameće da bi golova moglo biti dovoljno, čak i za jače igračke partije.

Na kraju, a umesti zaključka, valja se upoznati i sa kladioničkom statistikom koja kaže da je na minulih pet utakmica Onse Kaldasa u svim takmičenjima minimalno dolazila GG3+ igra. Zato, vidite šta vam valja činiti.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 01:00 1275 KOL 1 Aguilas - Once Caldas ds X2 2,01
Ukupna kvota2,01

Kolumbija 1, Klasura – 9. kolo
01.00: (1,72)Agilas Dordadas (3,35) Onse Kaldas (5,00)

* Kvote su podložne promenama 

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×