{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Atak na kolumbijsku tradiciju

/ Izvor: mozzartsport.com
Onse Kaldas, sprema dolazak preskupe dvojke, protiv tradicijonalno neugodnog Agilas Doradasa
Atak na kolumbijsku tradiciju

Kolumbijsko kladilačko veče atakuje na tradicionalne igračke vrednosti. Kup takmičenje, 2016. godine, poslednji put je Onse Kaldasu donelo pobedu sa Agilasove trave. To bi večeras moglo da se promeni, i to nakon tri gostovanja ove ekipe u utakkmicama ovoga para na kojima je padao X, dva puta s prolaznom GG igrom.

A sada, da razvezemo priču, i objasnimo zbog čega to tvrdimo. Priča je sasvim jednostavna, a tiče se se Kaldasove forme, odnosno druge pozicije na tabeli zadužene sa šest pobeda, i dva remija, bez zabeleženog poraza. Agilas vuče statistiku 3-3-2, uz gol razliku 8:7. Uz to, valja još znatu da su i gosti primili isti broj golova, ali i da su postigli duplo više. O tome treba dobro razmisliti, odnosno svesti računicu koja u ovom trenutku neosporno nameće da bi golova moglo biti dovoljno, čak i za jače igračke partije.

Na kraju, a umesti zaključka, valja se upoznati i sa kladioničkom statistikom koja kaže da je na minulih pet utakmica Onse Kaldasa u svim takmičenjima minimalno dolazila GG3+ igra. Zato, vidite šta vam valja činiti.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 01:00 1275 KOL 1 Aguilas - Once Caldas ds X2 2,01
Ukupna kvota2,01

Kolumbija 1, Klasura – 9. kolo
01.00: (1,72)Agilas Dordadas (3,35) Onse Kaldas (5,00)

* Kvote su podložne promenama 

FOTO: Shutterstock

Najnovije vesti


×