{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Astra Đurđu i Vitorul za drugo mesto na tabeli

/ Izvor: mozzartsport.com
Ekipa Astre ima jako negativna sećanja na gostovanja u Ovidiu
Astra Đurđu i Vitorul za drugo mesto na tabeli

Rog u rog za drugu poziciju na rumunskoj tabeli. Tako stvari stoje uoči susreta Astre Đurđu sa Vitorulom na otvaranju 19. kola. Da ne bude zabune, Astra je na poslednjih pet utakmica jedina ekipa naše susedne zemlje koja niže sve same pobede. Znači, teško će biti Vitorulu koji u svojim redovima ima najboljeg strelca lige. Znamo se, on je Gabrijel Janku, momak koji u kopačkama ima osam golova ali da li on danas rešava posao...

Ako se malo osvrnemo, te pogledamo trojicu igrača Astre Đurđu kojima za identičan skor fali jedan, odnosno dva gola, stvar postaje jasna. Pa, naravno, pre će tri puške da pogode metu nego jedna sama. Tako je to što se ovog dela statistike tiče, ali Vitorul ne treba žaliti. Prošlu utakmicu kod kuće dobili su sa 4:1, a tada je pao Sepsi. Pre toga, bilo je 3:0 sa Kindijom i sve tako redom, što bi se kladilačkim žargonom rekli, kod njih ništa bez 3+. Astra je zbog toga u problemu, ali i zbog činjenice po kojoj Vitorulu u gostima nije naudila od 2017. godine. 

Takođe, danas će igrati i Univerzitatea sa Botošanijem koji je u prošlom kolu poražen od Vitorula. Tradicija ovoga para, do sada pet puta ispravno za redom dokazana odnosi se na GG igru. Univerzitatea je po poslednjim utakmicama svakako bolji rival, a kod kuće retko kada dolazi u probleme. Da li će joj ostati reputacija protiv Botošanija koji je, što je zaista jako čudno samo jednom do sada poražen u gostima, to tek treba da vidimo.

RUMUNIJA 1 - 19. KOLO: 

Četvrtak
17.00: (1,90) CS Univerzitatea (3,40) Botošani (4,30)
19.30: (1,70)Vitorul (3,70) Astra Đurđu (5,20)

Foto: Reuters

 

 

Najnovije vesti


×