{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Ako ste ljubitelji tradicije, gađajte 0-2
Astra bez prvog strelca

U Rumuniji je sinoć na programu bio derbi, FCSB je dočekao novog-starog šampiona ekipu Kluža i u turobnoj atmosferi slavio minimalno sa 1:0. Pobeda koja neće imati nikakav veći značaj za domaćina, osim što će se bolje osećati jer su uzeli meru šampionu i to pred mizerno malim brojem gledalaca.

Ogromni Nacionalni stadion u Bukureštu za 55.000 gledalaca zvrjao je prazan jer utakmica nije imala nikakav rezultatski značaj, ali oni malobrojni koji su došli imali su prilike da vide možda i najlepši gol u Rumuniji ove sezone.

Za njega se pobrinuo veteran Felipe Tešeira koji je i u 38. godini pokazao da nije zaboravio na akrobatske poteze. Majstorski je Portugalac ispratio prodor Tanasea po desnoj strani i na njegov centaršut postigao nestvarno lep pogodak za trijumf FCSB-a.

Tačku na 10. kolo plej-ofa Lige 1 staviće Astra i Sepsi. 

Domaći su pretposlednji i na kontu imaju 24 boda. Upisali su jedan trijumf i čak osam poraza uz gol-razliku 3:18.

Sepsi je zabeležio četiri boda manje, jedan remi i osam poraza uz gol-razliku 3:17. Dakle, Sepsi je bez pobede u doigravanju...

Ako ste ljubitelji tradicije, gađajte 0-2. Više od dva gola nisu viđena na poslednjih pet susreta ovih timova, od čega četiri puta 0-1.

Kada je reč o zdravstvenom biltenu ovih timova, u Astri su pod znakom pitanja Zua i Moiz, dok sigurno neće igrati Da Silva i najbolji strelac ekipe Ljuljaku. Kod gostiju neće biti Simonovskog (drugi strelac ekipe) i Rusa, dok su pod znakom pitanja Vašvari i Fulop. 

RUMUNIJA 1 - plej-of, 10. kolo

U. Krajova - Vitorul 1:2 (1:0)
FCSB - Kluž 1:0 (0:0)

Ponedeljak
20.00: (2,05) Astra Đurđu (3,45) Sepsi (3,60)

Foto: Shutterstock

Najnovije vesti


×