{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Asano pričao Japancima: Nema panike u Beogradu

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
"Treniram kod kuće i trčim u obližnjem parku", kaže Japanac
Asano pričao Japancima: Nema panike u Beogradu

Kažu da su Japanci neverovatno disciplinovan narod, kojem ništa ne pada tako teško. Zato valjda i Takumi Asanu ovih mesec i kusur dana izolacije ne skidaju osmeh s lica. Iako bi i on više voleo da je na treninzima sa saigračima, poštuje sve odredbe Vlade Srbije i pridržava se uputstava.

Za medije u domovini fudbaler Partizana je prokomentarisao situaciju u Beogradu i Srbiji.
Sve fudbalske aktivnosti su suspendovane od 14. marta. Trebalo je sutradan da imamo trening oporavka, ali sve je obustavljeno. Posle toga mi je rečeno da će u sredu ekipa nastaviti da trenira, da bi i to potom bilo otkazano i od tada sedim kod kuće i čekam nastavak sezone. U Srbiji su brojne restrikcije na snazi, a ja treniram kod kuće i povremeno trčim u obližnjem parku”, ispričao je b.

Brzonogi Japanac je otkrio i kakve su restriktivne mere na snazi u Srbiji.
Sve prodavnice osim supermarketa i apoteka su zatvorene i ograničeno je vreme za kretanje napolju. Niko ne može da izlazi posle 17 časova, strogo je zabranjeno kretanje do jutra. Ako prekršite to pravilo, uhapsiće vas i moraćete da platite kaznu”.

Bez obzira na sve, Asano kaže da je u Beogradu situacija potpuno mirna.
Situacija u Srbiji je relativno mirna. Grad je generalno bučan i ne vidim nikakvu paniku u ponašanju ljudi. Izlaze napolje kada je to dozvoljeno, džogiraju, šetaju se kroz park u kojem trčim”, ističe Takuma Asano.

Foto: Starsport

Najnovije vesti


×