{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Zvezda poslala negativan odgovor u Solun
Aris hoće da pozajmi Garsiju za 500.000 evra

Početak je bio sjajan. Pogodak u Bernu, zatim čarolija u Novom Sadu u vidu volej udarca koji je završio u daljem uglu gola Vojvodine. Međutim, u nastavku sezone, posebno u mečevima Lige šampiona, Mateo Garsija nije opravdao status Zvezdinog pojačanja. Daleko od toga da se transfer bivšeg člana Las Palmasa može nazvati promašajem, ali u nekim mečevima se više očekivalo od 1,8 miliona evra plaćenog Garsije.

Podatak da Crvena zvezda želi da se oslobdi pojedinih stranaca inspirisala je ljude iz Arisa da se ponovo zainteresuju za zdravlje Matea Garsije. Kao pozajmljeni igrač Las Palmasa Argentinac je briljirao u Solunu, postigao je 11 golova na 32 meča. Partijama u Arisu Garsija je privkao pažnju Olimpijakosa, ali se posle dugačke transfer sage odlčučio za prelazak u Crvenu zvezdu.

Grčki mediji danas pišu da je Aris pokazao interesovanje za Garsiju i da je na adresu Crvene zvezde poslao ponudu tešku 500.000 evra. Tačnije, grčki klub, koji se bori za izlazak u Evropu, želeo je da do kraja sezone pozajmi Garsiju, a da zatim pregovara sa Crvenom zvezdom oko otkupa ugovora. Međutim, ljudi iz redova srpskog šampiona nisu bili zainteresovani za takav angažman.

Grci sapekulišu da bi Aris mogao na Marakanu da dostavi novu, bolju ponudu, ali da će teško reralizovati transfer.

Garsija je od početka sezone odigrao 18 utakmica za Crvenu zvezdu i postigao četiri gola uz jednhu asistenciju.

(Foto Star Sport)

 

Najnovije vesti


×