{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Argentinska sapunica: Kako Mesi u svlačionici PSŽ-a diriguje tihim bojkotom prema Ikardiju

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 10
Naravno, sve zbog Vande
Argentinska sapunica: Kako Mesi u svlačionici PSŽ-a diriguje tihim bojkotom prema Ikardiju

Rijaliti Ikardijevi se ne završava iako je njen glavni glumac, Mauro, otišao iz Intera. Izgleda da se samo promenila pozornica, umesto Milana, sada su kulise Pariza pred očima, ali neka drama mora da postoji.

Samo što je završena saga oko Nejmara, sada se svetla vraćaju na Ikardija. Kako piše italijanska Gazeta, Mauro je loše dočekan u svlačionici Pariz Sen Žermena, gotovo da je usamljen, a takvu „igru“ su mu smislili – zemljaci.

Kolovođe tihog bojkota prema Mauru Ikardiju su Anhel di Marija i Leandro Paredes. Ali, iza svega toga stoji – Leo Mesi! Navodno, najveći argentinski fudbaler današnjice je veliki prijatelj sa Maksijem Lopezom, prvim suprugom Vande Nare, a taj brak je razbucao upravo Ikardi. I kasnije se njom oženio, prisvojio Maksijevu decu...

Tu aferu Mesi nikada nije Mauru oprostio, pa zbog toga Ikardija gotovo da nije ni bilo u reprezentaciji Argentine prethodnih godina.

I pošto su Di Marija i Paredes takođe odlični sa Mesijem, rešili su da gotovo ne komuniciraju u svlačionici sa Ikardijem. I da taj uticaj tihog bojkota prošire na što više igrača. U tom klanu je, navodno i Urugvajac Kavani, koji ima i dodatni motiv da bude na ratnoj nozi sa Maurom, jer bi zbog njega mogao da izgubi mesto u timu ili makar da ima manju minutažu na terenu.

Najveće društvo Argentincu u Parizu je Kejlor Navas, uz još neke momke koji su tek stigli u klub ovog leta i traže društvo zarad lakše adaptacije.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×