{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Turski as može da bira klub
Arda Turan otišao iz Bašakšehira, a Barsa ga neće nazad

Završena je misija Arde Turana u Bašakšehiru. Iako je imao još pola godine ugovora sa turskim klubom, po dogovoru sa Barselonom oko pozajmice, sklopljen je sporazum o prekidu saradnje.

Turan je zatražio od čelnika Bašakšehira da mu daju odrešene ruke, da promeni sredinu, a oni su mu izašli u susret. Kako kažu Turci, rastali su se na prijateljski način. Odmah su krenule špekulacije, deo medija tvrdi da Arda ima ponudu Galatasaraja, ali sve to treba uzeti sa rezervom.

Ono što je sigurno, iako Turan ima još šest meseci ugovora sa Barselonom, iz španskog kluba mu je poručeno da mu nema puta nazad. Katalonci ne žele da prihvate Turčina ponovo u svoje redove i rečeno mu je da može bez problema da ode gde god želi.

Arda je u januaru 2018. otišao iz Barse u Bašakšehir na pozajmicu, pošto se na Nou Kampu nikako nije snašao, ali mu povratak u domovinu nije naročito prijao ni što se tiče fudbala, jer mu je karijera u vrtoglavom padu, niti životno, pošto je upao u nekoliko skandala, zbog kojih je čak osuđen i na uslovnu zatvorsku kaznu.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×