{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Arda Turan na poternici – devojka sa zelenim očima, pištolj i polomljen nos

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 9
Skroz je povileneo otkako se vratio u Tursku
Arda Turan na poternici – devojka sa zelenim očima, pištolj i polomljen nos
Zbog nje je izbio problem

Strašan fudbal je igrao dok je bio u Atletiku. Ali čim je pobegao od gvozdene ruke Dijega Simeonea pokazao je Arda Turan sav svoj nezgodni temperament. Nije dugo potrajao u Barseloni, sad je u Istanbul Bašakšehiru, a uskoro bi mogao – u zatvor?! Tužilac u istanbulskoj četvrti Bešiktaš izdao je poternicu za proslavljenim fudbalerom zbog incidenta u jednom noćnom klubu i nastavku priče u bolnici u kojoj je Turan vadio i pištolj.

Ceo problem je izbio zbog devojke. Navodno, Arda Turan je prišao supruzi turskog pop pevača Berkaja, izvesnoj Ozlem Adi Šahin i rekao joj: “Da nisam oženjen, ne bih propustio devojku poput tebe“.

Berkaj se logično pobunio, a Turan ga udario i slomio mu nos. Potom ga je navodno pratio do bolnice gde je izvadio pištolj i nudio Berkaju da puca (?!) sve vreme se izvinjavajući: “Nisam znao da ti je žena. Izvini, ubi me“.

Arda je pak negirao da se sve desilo zbog žene, ali možda je samo bio prinuđen, pošto se u Turskoj takvo ponašanje zaista ne toleriše. Možda se uplašio i svoje supruge? Kako bilo, zelenooka devojka koju je startovao potvrdila je medijske spekulacije o povodu za tuču. Turan i dalje tvrdi da je sve samo nesporazum. Tužilaštvo se izgleda ne slaže.

Inače, Turanu ovo nije prvi incident otkako se vratio u turski fudbal. U stvari, teško ih je sve i pobrojati. U maju je suspendovan na rekordjih 16 utakmica zato što je posle jedne ligaške utakmice napao pomoćnog sudiju. Bivši selektor Fatih Terim ga je 2017. izbacio iz reprezentacije zato što je u avionu fizički nasrnuo na jednog novinara. Kasnije ga je Mirčea Lučesku vratio u nacionalni tim. Ali Arda se očigledno ne smiruje.

(FOTO: Instagram)

Najnovije vesti


×