{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

APOEL hoće Uroša Đurđevića, rok do petka u ponoć

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 8
Pozajmica ili otkup?
no_image.png

Šuškalo se o mogućem povratku u Partizan, pisalo o selidbi u Slovan iz Bratislave, međutim, ako je verovati kiparskim medijima, Uroš Đurđević bi karijeru mogao da nastavi u dresu APOEL-a. Klub iz Nikozije počeo je pregovore sa Olimijakosom s ciljem da angažuje srpskog špica, očigledno prekobrojnog u Pireju.

APOEL je u utorak veče senzacionalno eliminisan iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Dobio je revanš sa Suduvom (1:0), ali je ispao iz daljeg takmičenja zbog poraza u Litvaniji (1:3). Na tim utakmicama realizacije se ispostavila kao glavni problem, u gostima je strelac bio odbrambeni fudbaler Kaju iz Brazila, a u revanšu je iskorišćena samo jedna od desetak izglednih šansi.

Trener Bruno Baltazar želi osveženje u špicu. Ideja je da dovede Đurđevića, a lokalni Sports24 piše da je dilema da li da ga najpre otkupi od Grka ili, za početak, samo pozajmi, pošto nekadašnji mladi reprezenativac Srbije ima ugovor do juna 2021. APOEL-u se žuri, jer do petka u ponoć mora u kancelariju UEFA da pošalje spisak igrača za drugo kolo kvalifikackija za Ligu Evrope, u koje se preselio posle kraha u jačem takmičenju. Naredni rival Kipranima je estonska Flora iz Talina (26. jul/2. avgust), pa je razumljiva želja kluba da što pre završe ovaj posao.

Naravno, ostaje otvoreno pitanje da li Uroš Đurđević ima želju da se preseli na Kipar.

FOTO: Action images

Najnovije vesti


×