{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Antić opet optužuje: Liga puna nameštaljki, šaljemo dokaze u UEFA

/ Izvor: mozzartsport.com, Večernje novosti
Komentari: 52
Alfa i omega Dinama iz Vranja se ne miri sa eliminacijom iz Superlige i najvljuje nove akcije
Antić opet optužuje: Liga puna nameštaljki, šaljemo dokaze u UEFA
Dragan Antić

Dva dana su prošla otkako je Dinamo iz Vranja u baražu izgubio status superligaša, ali se bura na jugu Srbije ne stišava. Ponovo se oglasio prvi čovek Vranjanaca koji se ne miri lako s eliminacijom svog tima iz elite i u razgovoru za Večernje novosti upućuje nove optužbe na račun onih koji, kako kaže "sapliću" njega i Dinamo.

Antić je poručio i da je Superliga prepuna nameštenih utakmica i pozvao je FSS da sve istraži uz tvrdnju da će dokaze da dostavi UEFA.
"Stanislav Tončev, sin Novice Tončeva, trenutno je najveće zlo srpskog fudbala. Sunovrat Dinama iz Vranja je počeo onog dana kada je taj čovek uplatio za velike pare na kladionici tiket za meč Radnički Niš - Dinamo Vranje koji je završen 2:0 (1:0), a on čekao ogromnu isplatu na bar dva gola u prvom poluvremenu i najmanje tri na kraju. Pošto mu se 'prognoza' nije ostvarila, počeo je da se sveti Dinamu i meni lično. Optužuju me iz te porodice da me boli što ostajem bez plate od 500.000 dinara, a svesni su da je moje trenersko znanje mnogo skuplje od toga. Više neću da ćutim. Mogu da mi prete i doživotnom suspenzijom iz fudbala, ali cela Srbija neka čuje makar od mene ono što cela fudbalska Srbija zna. Problem je što niko nema 'onu stvar' da iznese sve u javnost. Porodica Tončev je uništila naš fudbal, a Stanislav Tončev je najveći kancer srpskog fudbala", tvrdi Antić u razgovoru za Večernje novosti.

Alfa i omega Vranjanaca potom nastavlja u dahu:
"Pozivam istražne organe FSS-a, ako imaju volje i pre svega hrabrosti, da istraže rezultate iz upravo završene Superlige. Tvrdim da je 20 ili 30 mečeva direktno namešteno, lažirano. Mi ćemo kao klub neke od snimaka i dokaza dostaviti direktno u UEFA, pa neka se ljudi iz te organizacije bave utvrđivanjem činjenica. Ja vam još jednom tvrdim da se fudbal u Srbiji igra samo da bi familija Tončev mogla na klađenju da uzima ogromne svote novca"dodaje Antić.

Popularni Recko se u obraćanju dotakao i Partizana i Radničkog iz Niša.
"Ma, Partizan je ovde najmanji problem. Naš golman je na meču u Beogradu kada smo izgubili sa 6:0 napravio gluposti zbog kojih je kažnjen. Braća Tončev vode Radnički i Radnik, a učinili su sve da nas sudije masakriraju tokom cele sezone. Ja sve vreme optužujem imenom i prezimenom dvojicu ili trojicu ljudi, a zlonamerni pokušavaju da mi 'napakuju' kako napadam fudbalsku organizaciju, što je notorna neistina. Kaže jedan od Tončeva da živi od svojih firmi. Neka kaže koje su to firme, a ja tvrdim da žive od klađenja i kladionica. Osim toga, Stanislav Tončev uzima od transfera svakog igrača 20 odsto za sebe i još se hvali da za to ima podršku moćnih ljudi. Evo, pozivam nadležne organe da sve ovo provere i sve će im biti jasno. S druge strane, ja pristajem da sve svoje tvrdnje ponovim i na poligrafskom ispitivanju", zaključio je Dragan Antić.

Foto: Star Sport

Najnovije vesti


×