{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Andrija Pavlović posle skoro godinu dana – gol, pa još jedan

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 6
“Oslobađajuće“, komentariše Rapidov špic, koga je u Beču usporila i povreda
Andrija Pavlović posle skoro godinu dana – gol, pa još jedan
Andrija Pavlović

Nije to baš bio idiličan odnos sa upravom kluba. Ovorio je Andrija Pavlović prošlu sezonu sa sedam golova, ali je u februaru sklonjen iz prvog tima. Stale Solbaken nije baš bio fan sada već bivšeg reprezentativca Srbije. Poslednji gol za prvi tim postigao je u novembru. Posle još dva za rezerve, ali to se ne računa. I taman što je tokom letnjeg prelaznog roka pomislio da se spasio kad je za 1.300.000 evra prešao u Rapid, opet problemi. Zbog povrede mišića propustio je prvih mesec i kusur sezone. Tek je u septembru počeo polako da dobija minute. I sada konačno – gol!

Tačnije, golovi. Dva komada protiv Volfsbergera u kupu. Nije u pitanju niželigaš. Štaviše, Volfsberger je na tabeli ispred Rapida. Dobrim delom baš zato što Rapidov napad ne funkcioniše najbolje. I baš zato su se u Beču silno obradovali Pavlovićevim golovima. Mnogo bi im značio špic koji ih redovno daje.
Oslobađajuće“, bila je prva Pavlovićeva impresija posle golova u Kupu.
Za ovo sam radio. Verovao sam u sebe, znao sam da će doći“.

Sad samo treba da zna da je ovo tek početak. Nikako kraj. A liga kakva je austrijska može da napadaču posluži kao savršena za oživljavanje karijere. Nije uostalom slučajno Pavlović izabrao baš Rapid.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×