{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Anćelotijevo prvo pojačanje u Evertonu će biti Brazilac

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 2
Transfer bi trebalo da iznosi oko 35.000.000 evra
Anćelotijevo prvo pojačanje u Evertonu će biti Brazilac

Iako fudbal stoji, nema te pandmeije koja može da stopira i glasine sa fudbalske pijace. A sa Ostrva stižu vesti koje deluju kao nešto više od pukih transfer spekulacija.

Ugledni Gardijan i dobro obavešteni Skaj Sports tvrde da će prvo pojačanje Karla Anćelotija u Evertonu biti brazilski štoper Gabrijel Magaljaeš iz Lila.

Interesovanje Karamela za Brazilca traje već mesecima, a prema Gardijanovim saznanjima je postignut dgovor i oko cene transfera. Everton je pristao da plati traženih 35.000.000 evra kada je saznao da postoji ozbiljna konkurencija u vidu još jedan engleski i još dva italijanska kluba. Spekuliše se da su u pitanju Arsenal, Napoli i još jedan italijanski klub čije ime još nije poznato.

Gabrijel je je stigao u Lil pre tri i po godine iz Avaija za 1.500.000 evra, ali je deo karijere proveo i na pozajmici u zagrebačkom Dinamu u kojem takođe nije uspeo da se izbori za minutažu. Odigrao je samo jedan meč za Modre i prekomandovan je u B tim, a po isteku pozajmice se vratio u Lil gde je oduševio prošle sezone.

Imao je Lil i letos ponude za Brazilca, ali je odlučio da ga zadrži još ove sezone nadajući se da će mu cena  porati. I nije se prevario. Iako Lil ne igra na nivou iz prošle sezone, Gabrijel je bio svetla tačka i zainteresovao bogatije klubove.

Na kraju je izgleda Karlo Anćeloti dobio trku za njegov potpis...

(FOTO: reuters)

Najnovije vesti


×