{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Anćeloti kažnjen sa 8.000 funti zbog crvenog kartona protiv Mančester junajteda

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 3
Strateg Evertona dobro prošao
Anćeloti kažnjen sa 8.000 funti zbog crvenog kartona protiv Mančester junajteda

Nisu bili zadovoljni na „Gudison parku“ prethodnog vikenda. Nakon konsultacija sa VAR sistemom, glavni sudija, Kristofer Kavano poništio je pobednički gol Evertonu u 92. minutu utakmice. Navijači su arbitra ispratili salvom zvižduka, a po završetku utakmice svoju reč imao je i strateg Karamela, Karlo Anćeloti.

Iskusni Italijan prvo se obratio pomoćnom sudiji tražeći obrazloženje zbog čega je pogodak Evertona poništen, a onda je stupio u komunikaciju sa Kavanoom. Ovaj nije mnogo mario da diskutuje, pa je iz džepa posegao za crvenim kartonom i pokazao Anćelotiju da pod hitno napusti teren. Menadžer Karamela je to i učinio, ali sa vidno namrštenim izrazom lica.

Navijači Evertona, pa čak i Mančester junajteda su odmah posle utakmice pohrlili put društvenih mreža da izraze svoje nezadovoljstvo suđenjem Kristofera Kavanoa, za kojeg su isticali da je itekako uticao na kvalitet same utakmice. Sam Anćeloti je posle meča u izjavi rekao da nije zadovoljan, ali da ništa ne može da uradi povodom toga. Inače, isti sudija je bio na terenu u utorak kada su igrali Čelsi i Liverpul u FA kupu.

No, samo nekoliko dana kasnije stigla je i kazna na „Gudison park“. Karlo Anćeloti kažnjen je sa 8.000 funti zbog kršenja pravila „E3“ tokom utakmice sa Mančester junajtedom. Ističe se da je Italijan priznao da je koristio neadekvatan rečnik i da se nije pristojno ophodio prema sudiji, pa da zbog toga kazna nije uvećana.

Sve u svemu, kada se podvuče poslednja crta, može se reći da Karlo Anćeloti nije loše prošao sa kaznom.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×