{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Srećom, klupske službe su na vreme reagovale
Amijen umalo opljačkan zbog transfera Ndombelea
Tangi Ndombele

Zanimljiva transfer priča danas stiže nam iz Francuske gde je Amijen umalo ostao bez dela obeštećenja za skupoceni transfer Tangija Ndombelea iz Liona u Totenhem.

Naime, hakeri su pokušali da im ukradu oko 2.000.000 evra od ukupno 12.000.000, koliko im je pripalo kao procenat od prodaje sjajnog veziste Englezima, a incident se desio 3. avgusta dok je Amijen igrao prijateljsku utakmicu sa Leganesom u sklopu priprema za novu sezonu.

TOTENHEM OSVAJA PREMIJER LIGU - KVOTA 20,00

Tom prilikom interni imejl server kluba je hakovan i presretnuta jedna faktura na 600.000 evra koja je bila preusmerena na račun u Španiji. Zahvaljujući pripravnosti klupskog menadžmenta, prenos novca je blokiran na vreme pa su lopovi ostali praznih šaka.

Nakon ovog incidenta, nadležni u Amijenu su uvideli i da je u poslednje vreme bilo nekoliko sličnih pokušaja da im se preotme novac sa računa od transfera fudbalera. Hakeri, koji još uvek nisu identifikovani, probali su da ukradu novac i od transfera Noama Emerana koji je nedavno prešao u Mančester Junajted.

Francuska policija je otvorila istragu, a ovakvi napadi nisu ništa novo. Lacio je pre nekoliko godina iskusio gorku stranu internet prevare.    

Foto: Reuters

×