{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Da li i realan pokazaće vreme
Ambiciozan plan Banjalučana – Nemanja Nikolić
Nemanja Nikolić

Stigao je već Marko Jovanović, nekadašnji štoper Partizana i Voždovca, tu je i Marko Mirić, igrao je za Crvenu zvezdu u vreme Slaviše Stojanovića, vratio se Aleksandar Subić, još jedan bivši igrač crno-belih, a na meti su i Obiora Odita i Srđan Vujaklija. Međutim, posle svih nekadašnjih igrača beogradskih večitih rivala banjalučki Borac se namerio i na jednog – sadašnjeg. Prema pisanju portala sportsport.ba, Borac je i te kako zainteresovan da u Banjaluku dovede Nemanju Nikolića.

Koliko je taj plan i izvodvljiv sasvim je drugo pitanje, mada šef stručnog Partizana Savo Milošević ne računa na nekadašnjeg golgetera Spartaka, pa ga je ostavio da u Beogradu održava formu sa ostalim prekobrojnima, dok prvotimci uvežbavaju taktiku na pripremama na Pohorju.

Taj podatak bi navodno želeli da iskoriste u Borcu, a da li će i uspeti ostaje da se vidi. Partizan bi ga rado prodao, pominjala se doduše nepotvrđena mogućnost da ode u Saudijsku Arabiju, ali je veliko pitanje da li bi sam Nikolić išao u Banjaluku. Mada, za sada nema atraktivnih ponuda iz inostranstva na njegovom stolu.

Inače, kompanija MOZZART je ekskluzivni betting partner Borca iz Banjaluke.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×