{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Jirgen Klop potvrdio da neće moći da računa na prvog čuvara mreže
Alison propušta UEFA Superkup

Lepo je Liverpul krenuo u novoj sezoni Premijer lige ubedljivom pobedom nad Noričom, ali je veliku mrlju na tu pobedu bacila povreda golmana Alisona Bekera krajem prvog poluvremena. Nespretno se okliznuo brazilski čuvar mreže pri ispucavanju jedne lopte i tako „zaradio“ povredu zbog koje će sigurno propustiti meč UEFA Superkupa planiran za sredu.

Na konferenciji za novinare odmah nakon utakmice, Jirgen Klop potvrdio je da je Alison povredio list i da neće nastupiti na meču u Istanbulu ove srede.
„Ne mogu ništa loše da kažem o današnjoj utakmici sem toga da se Alison povredio. To nikako nije lepa vest, ali tek ćemo videti koliko je sve ozbiljno. Reč je o povredi lista, nije mogao da nastavi što nije dobar znak. U sredu, na Superkupu, neće igrati. To vam mogu reći na osnovu svog dosadašnjeg iskustva kao trener. Ostaje da vidimo koliko će biti van terena“.

Alisona je na mreži zamenio Adrijan, a Jirgen Klop podvlači da će on biti dobra zamena dok Brazilac bude van terena.
„On je golman koji ima dosta samopouzdanja, konstantno napreduje. Uvek igra sa dosta emocija, odlično se pozicionira, što je za nas veoma važno. Ima tu još dosta dobrih stvari vezanih za njegovu igru, ali naravno, nije dobro kada vam je samo jedan čuvar mreže na raspolaganju“.

Na klupi će se na meču protiv Čelsija tako najverovatnije naći Kaomi Keler, kao eventualna zamena Adrijanu. Problem za Klopa predstavlja činjenica da ni on nije u potpunosti spreman, jer se tek vratio igri nakon povrede.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×