{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Modena želi da angažuje srpskog reprezentativca iz Torina, a Bikovi žele da oslobode mesto za igrača sa pasošem van Evropske unije
Alen Stevanović se seli u Seriju B na pozajmicu
""

Na početku minule sezone, Alen Stevanović je bio jedna od uzdanica Torina i trenera Venture, ali kako je sezona odmicala tako je i Stevanović zbog slabijih partija padao u drugi plan (iako je uspeo da se nađe na spisku Siniše Mihajlovića i čak bude starter na Maksimiru) i na kraju postao višak u torinskom klubu.

Izgleda da njegova sudbina nije više vezana za dres popularnih Bikova i da će ovog leta gotovo sigurno promeniti sredinu. Prema informacijama sa Apenina, najrealnija opcija je da se preseli na pozajmicu u redove drugoligaša Modene. Plavo-žuti su još zimus hteli da ga pozajme, ali je tada strateg Ventura odbio tu opciju u nadi da će Stevanović opet pronaći pravu formu.

Sada je situacija drugačija. Torino želi da oslobodi jedno mesto za igrača sa pasošem van Evropske unije kako bi doveli Južnoamerikanca koji bi zamenio prvu zvezdu tima Anđela Ogbonu za koga je stiglo nekoliko unosnih ponuda.

Stevanović bi u Modeni bio u društvu Nikole Gulana, a trener ekipe je Dario Markolin, prijatelj i nekadašnji pomoćnik Siniše Mihajlovića

Najnovije vesti


×