{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Želi da nađe klub gde može da igra u kontinuitetu
no_image.png

Dok italijanska fudbalska štampa uzdiše zbog kvaliteta Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića, Aleksa Terzić još nije dobio adekvatnu priliku da zaigra u Fjorentini i pokaže ogromni talenat koji je nesporan.

Otkako je stigao u Firencu iz Crvene zvezde prošlog leta, talentovani levi bek dobio je svega 98 zvaničnih minuta na terenu i to u dve utakmice Kupa Italije. To je sve. Zbog toga se u njegovom okruženju javlja ideja da je možda potrebno da Terzić promeni klub, kako bi mogao da dobije adekvatnu minutažu za dalji fudbalski razvoj. 
“Iskreno, lično bih čekao da Aleksa dobije veći prostor u Fjorentini, ali isto tako znam da je tokom sezone radio jako i naporno i oduvek se osećao delom tima“, kaže Terzićev agent Jovan Brstina i dodaje:
“Očekujem da će dobiti određenu minutažu kada se fudbal bude nastavio po završetku pandemije“.

Pozajmica u neki drugi klub jeste opcija, ali...
“Videćemo još. Najvažnija stvar je da dobije mogućnost da igra u kontinuitetu. U januaru bilo je nekih zanimljivih ponuda i predloga, ali smo odlučili da ostane u Fjorentini. Ono što je jasno jeste da Aleksa ne igra, pa ćemo na tome da poradimo zajedno s njegovim klubom“.

Terzić je u Fjorentinu stigao iz Crvene zvezde za 1.700.000 evra, a javnost bliska srpskom šampionu videla ga je kao jednog od najtalentovanijih defanzivaca u timu i naslednika Milana Rodića.

Foto: ©Star Sport

Najnovije vesti


×