{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Navodno, Ajntraht je bio prihvatio i ponudu iz Minhena...
no_image.png

Nije redak slučaj da po završetka prelaznog roka na površinu isplivaju neke priče o neuspelim pregovorima, propalim transferima... Engleski mediji tako su danas objavili da je Vest Hem imao opasnu konurenciju i trci za Sebastijana Alea, napadača Ajntrahta. 

Francuski napadač stigao je među Čekićare za klupski rekord od 50.000.000 evra i već na prvim utakmicama oduševio, postigavši tri gola. Ali lako je moglo da se dogodi da od toga ne bude ništa jer je Ajntraht navodno bio prihvatio i ponudu Bajerna za Alea. Ideja Bavaraca bila je da spreme alternativu za Roberta Levandovskog, kao i da obezbede napadača za budućnost. I Bajern je, pišu Englezi, bio spreman da iskešira 50.000.000, međutim ne i da ponudi dovoljno novca za platu gorostasnog špica. Ale prema aktuelnom ugovoru zarađuje 7.000.000 u Vest Hemu...

Zbog toga se Francuz odlučio za Čekićare i London, tvrde tamošnji mediji, ali takođe napominju da je značajnu ulogu u njegovoj odluci imala činjenica da bi u Minhenu ipak bio rezerva Levandovskom, te da bi morao da se načeka da dobije pravu šansu.

Foto: Reuters  

Najnovije vesti


×