{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Alarm u Napulju, Inter nudi 1.000.000 više i otima Mertensa

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 16
De Laurentis na potezu
no_image.png

Bio je 1. mart kad su lokalni mediji obradovali navijače. U vesti je pisalo da je Aurelio de Laurentis u Grand hotelu Vezuvio ubedio Drisa Mertensa da ostane u Napoliju. Međutim, situacija se sada zakomplikovala, pošto Bepe Marota pokušava da pokvari posao De Laurentisu i Belgijanca odvede u Inter.

Razliku pravi – 1.000.000 evra. Napoli je naime Mertensu ponudio ugovor na dve godine sa platom od 4.000.000 evra po sezoni koja bi uz bonuse mogla da naraste za još 500.000. Pride bi brzonogi napadač dobio i 2.000.000 evra u bonusima.

Marota je konkretniji: nudi ugovor na dve plus jednu godinu sa platom od 6.000.000 evra po sezoni. Sve skupa dakle bar 1.000.000 evra više. Pride, nema dela zavisnog od premija, a nema ni muka sa korišćenjem lika u marketinške svrhe što je privilegija koju u Napoliju De Laurentis uvek zadrži za sebe.

Sad, možda neko misli da 1.000.000 evra i nije razlika zbog koje treba okrenuti leđa gradu i klubu na koji si se već navikao, ali nemojmo da zaboravimo da je De Laurentis u novembru, posle one pobune u svlačionici nakon utakmice sa Salcburgom, između ostalih kaznio i Mertensa. Taj spor nikad nije rešen i mogao bi da bude detalj koji će prevagnuti na Interovu stranu. Nije nebitno ni to što ga u Interu čeka dobar prijatelj Romelu Lukaku.

(FOTO: Reuters)

Najnovije vesti


×