{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
U glavnom gradu Francuske se nadaju da će sklopiti dogovor pre nego što odlični vezista otputuje na Kopa Amerika sa Brazilom
Alan konačno pred vratima Pariza, Napoliju 50.000.000 evra

Pari Sen Žermen je blizu dogovora sa Napolijem oko kupovine brazilskog veziste Alana, javlja madridski AS. Pregovori dva kluba su prilično uznapredovali, pa su Sveci na dobrom putu da dobiju kapitalno pojačanje u veznom redu. Isti izvor navodi da bi obeštećenje trebalo da iznosi oko 50.000.000 evra.

Alan je bio meta PSŽ-a još zimus, ali su Sveci posao odložili za leto i zadovoljili se dovođenjem Leandra Paredesa. Centralni deo tima ovog leta će biti oslabljen odlascima Lasane Dijare, Andrijena Rabijoa i Đovanija Lo Selsa, pa je neophodna sveža krv, tako da je Alan idelno rešenje.

U glavnom gradu Francuske se nadaju da će sklopiti dogovor pre nego što odlični vezista otputuje na Kopa Amerika sa Brazilom (početak 14. juna). Na taj način bi Alan postao prvo pojačanje kluba u letnjem prelaznom roku.

U Napulju se već spremanju za život bez Alana u timu. Pominju se Džordan Veretu iz Fiorentine i Benžamen Burižo iz Rena.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×