{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ajntrahtu i Fjorentini po 20.000.000 evra od Rebića

/ Izvor: mozzartsport.com
Samo još da Milan prihvati da toliko plati...
no_image.png

Kada je letos uzeo Antu Rebića na dvogodišnju pozajmicu Milan nije stigao da ispregovara oko klauzule za otkup. Posao je finaliziran u finišu prelaznog roka... Sve do pred Novu godinu niko u Milanelu nije previše žalio zbog tog "propusta", međutim poslednjih dana naveliko se među navijačima sedmostrukog šampiona Evrope - a verovatno i među čelnicima slavnog kluba - stidljivo šapuće: a šta ćemo ako Ajntraht zacepi sa cenom za otkup?    

I upravo to se dogodilo. Mediji na Apeninima javljaju da je Fredi Bobić poručio kako neće pustiti hrvatskog krilnog napadača za manje od 40.000.000 evra. Mogućnost da cenu diže u nebesa Ajantraht je dobio posle odličnih igara Ante Rebića poslednjih nedelja. Šest njegovih pogodaka u poslednjih sedam utakmica Serije A okrenulo je pregovaračke pozicije naopačke, pa sada klub iz Frankfurta ima moć da diktira uslove.

Nemci čak ne vide problem ni u tome što Rebiću ugovor ističe u leto 2022, odnosno samo godinu dana pošto mu istekne pozajmica u Milanu. Navodno, ukoliko bi nastavio u ovom ritmu ponude iz ostalih jačih liga (engleske pre svih) ne bi manjkale i ne bi ih ugrozila čak ni činjenica da postaje slobodan kroz 12 meseci.

Jedan od razloga što Ajntraht zahteva ovoliku sumu jeste taj što mora da deli prihod od 26-godišnjeg Hrvata. Kada su ga kupili od Fjorentine (za 2.000.000 evra) obavezali su se da od narednog transfera Violi proslede polovinu novca...

Najnovije vesti


×