{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ajntraht ne isključuje Kostićevu prodaju na leto, cena 30.000.000 evra

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Opet se pominje Inter
no_image.png

Podigao se frankfurtski Ajntraht u poslednje vreme i konačno počeo da igra dobro u kontinuitetu, a jedan od glavnih razloga za to je Filip Kostić.

Srpski reprezentativac je ove sezone jedan od najkonstantnijih igrača Ajntrahta, a posle njegove bravure u nedavnom gaženju Augzburga uz po dva gola i asistencije ponovo je počelo da se priča o njegovom sve izvesnijem odlasku iz kluba na leto.

Nemački Bild tvrdi da Ajntraht ne isključuje mogućnost da Kostić ode na leto ako na klupsku adresu stigne adekvatna ponuda. A ona mora da bude minimum 30.000.000 evra. Tako se, navodno, može čuti u okruženju Ajntrahtovog sportskog direktora Fredija Bobića.
“Ne znam sada ništa, srećan sam ovde. Takođe sam jako ponosan na saigrače i klub“, rekao je nedavno Kostić odgovarajući na pitanje eventualnog odlaska iz Frankfurta.

Ajntraht je već naciljao potencijalnu zamenu za Kostića, a u pitanju je Alfonso Pedraza koji trenutno igra na pozajmici u Betisu iz Viljareala. Nekadašnji mladi španski reprezentativac ima ugovor s Žutom podmornicom do juna 2021, pa narednog leta njegova cena ne bi trebalo da bude previsoka.

Što se Kostića tiče, za njega se opet pominje mogućnost transfera u Inter. Ovo nije prvi, a verovatno ni poslednji put da se brzonogi srpski reprezentativac dovodi u vezu s Nerazurima, a priča je ponovo aktuelizovana od dolaska Antonija Kontea, koji Kostića vidi kao idealnog igrača za njegovu taktičku postavku sa tri štopera i dvojicom isturenih po bokovima.

Kostić je ove sezone odigrao već 33 utakmice za Ajntraht i skupio jedanaest golova i dvanaest asistencija. Njegov sadašnji ugovor važi do juna 2023. godine.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×