{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Čekićari žele reprezentativca Sombrerosa
Ajaks i Vest Hem u trci za talentovanog Meksikanca

Odlazak Matijsa de Lihta moraće da se nadoknadi kvalitetnom kupovinom na letnjem tržištu, a sportski sektor Kopljanika na čelu s Markom Overmarsom već je naciljao ozbiljnu metu – Edsona Alvareza.

Za one koji ne poznaju fudbalske prilike u Meksiku, radi se o veoma talentovanom štoperu Kluba Amerike, čiji je polaznik još od malih nogu. Alvarez je standardni prvotimac Amerike od 1. januara 2017. godine, a ozbiljno interesovanje evropskih klubova počeo je da privlači ove sezone.

TRANSFERI UŽIVO - subota, 6. jul

Posle dobrih i redovnih igara na Gold kupu u ofanzivu je krenuo i Vest Hem, navodno i Vulvsi, a Amerika je spremna da sasluša ponude. Vest Hem je već servirao svoju koja je u rangu između 13.000.000 i 15.000.000 evra, Vulvsi još vagaju da li da idu dalje u trku, dok se Ajaks nije konkretno izjasnio. Ali, nakon poteza Čekićara vrlo je izvesno da će to učiniti brzo, tvrde mediji u Meksiku.

Alvarez će ovog leta izvesno krenuti put Evrope, a selektor Sombrerosa Herardo Tata Martino ga navodno savetuje da izabere Ajaks. Sa Amerikom ima ugovor do juna 2022. godine.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×