{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Skauti prate Sebastijana Andersona
Ajaks bacio oko na golgetera Union Berlina

Ima Union Berlin jedan od najneefikasnijih napada u Bundesligi, postigao je samo 18 golova na 14 utakmica, ali isto tako ima i jednog od najboljih strelaca lige!

U pitanju je Sebastijan Anderson, švedski reprezentativac, koji je postigao osam pogodaka od tih 18 celog tima. I zbog toga Anderson je skrenuo pažnju na sebe, skauti sa raznih strana Evrope su počeli da dolaze na utakmice Uniona, ali kako piše Bild, najveći među njima je – Ajaks.

Skauti amsterdamskog velikana su pratili i do sada švedskog asa, a najavili su se da će i za vikend pratiti duel berlinskog kluba i Paderborna. Ajaks ne igra tako ubedljivo ove sezone kao prošle iz kluba iz kojeg su do skoro govorili da neće poslovati u januaru, sada se čuje druga pesma.

Ajaks je eliminisan iz Lige šampiona, a samo koji dan posle tog trener Erik ten Hag je rekao:
Moraćemo što pre da se pojačamo za nastavak prvenstva, potreban nam je širi igrački kadar“.

Novca Holanđanima ne nedostaje, pa to ne bi trebalo da bude prepreka za dovođenje Sebastijana Andersona, samo ako svi skauti Ajaksa kažu „da“, jer je to osnovni uslov da bi se posao priveo kraju. Inače, u redu stoje i Seltik, Viljareal i Brajton. Ali, oni nemaju šanse u toj trci ako iz Amsterdama jave da su definitivno zainteresovani.

Foto: Reuters

 

Najnovije vesti


×