{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
Domaći na startu Klasure posle oproštaja od Kopa Sudamerikane, dočekuju dužnika koji im je u Aperturi još na početku godine dao tri gola
Agilas na iskušenju protiv Kukute

Agilas je nadavno uzdignute glave završio svoje vojevanje u šesnaestini finala Kopa Sudamerikane. Najbolji rezultat u poslednje vreme im je pobeda u prvoj utakmici ovog takmičenja protiv Indipendijetea, s konačnih 3:2. Revanš ih je izbacio iz takmičenja, pošto su Argentinci slavili sa 2:0. Njima na startu kolumbijske Klasure u goste mu dolazi Kukuta, ista ona koja ih je u januaru potukla sa 3:0 u prvom kolu Aperture.

Da li je trenutak za osvetu ili ne, teško je reći, budući da je i jedni i drugi već duži vremenski period nemaju zavidne, čitajte konstantne rezultate. Dobro, Agilas je umeo da zaređa s X ishodima, ali ne i sa pobedama, a važno je znati da ovaj tim uprkos svim osrednjim aspektima u igri, već tri utakmice ne gubi u svojstvu domaćina, bez obzira na takmičenje u kom igra. Kukuta u je poslednji put u aprilu salvladala Petroleru u gostima, i to je bilo to. Zaista, mogli bi gosti zbog toga pod izvesnom tenzijom da uđu u ovaj meč, što domaćinu tek teoretski može odgovara.

Kolumbija 1 - Klasura, 1. kolo
02.30: (2,10) Agilas (3,00) Dep. Kukuta (3,70)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock     

Najnovije vesti


×