{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Agent brani Dembelea: Ni na sekund nije poželeo da ode iz Barse

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 4
Ponuda je bilo, Usmanu se nije išlo
Agent brani Dembelea: Ni na sekund nije poželeo da ode iz Barse

Skupo plaćen, očekivanja nije opravdao. Dovoljno je to da počne „gurkanje“ Usmana Dembelea ka izlaznim vratima iz Barselone. Bilo je i špekulacija da i on sam želi da ode, da bi igrao negde više. Međutim, stigao je danas oštar demant.

Agent Musa Sisoko, koji zastupa interese Usmana Dembelea, objavio je saopštenje za javnost u kojem je poručio da njegov klijent ni na sekund nije poželeo da ode iz Barselone, jer odatle može samo u neki – manji klub.

Prema tome, sada je jasno da će Francuz ostati na Nou Kampu i za narednu sezonu.
I pored špekulacija medija, Usman ni na sekund nije poželeo da ode iz Barselone. On je svoj put izabrao pre nekoliko meseci i ništa ne može da ga skrene s njega. Usman se oseća savršeno dobro u klubu i posvećen je da ostvari uspehe na duže staze. I pored ponuda nekoliko velikih evropskih klubova, Usman je uveren da je deo najvećeg od svih i da ima sve uslove u njemu da bi uspeo“, istakao je Sisoko.

On je naglasio i da će povreda, koja je odvojila Dembelea od terena na neki period, samo uvećati njegovu žeđ za pobedama i trofejima u dresu Barselone.
Usman je Barselonin čovek i ostaće 1000 odsto u klubu, da sa ponosom nosi klupske boje“, istakao je Sisoko.

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×