{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
De Laurentis hteo da napravi radikalni rez, ali ga je u tome sprečio tim stručnih ljudi...
Advokati (zasad) čuvaju Anćelotijev posao

Ludnica u Napulju zbog pobune dela igrača i Karla Ančelotija posle izričite naredbe Aurelija de Laurentisa da ekipa povuče u karantin počela je da dobija određeni rasplet.

Dok “pobunjenicima“ u redovima Napolija preti oduzimanje plate u visini od pet odsto, Karlo Ančeloti je bio nadomak otkaza zbog neposlušnosti, a De Laurentis je želeo da ga se reši praktično nekoliko sati po završetku meča s Salcburgom, kada se pobuna i dogodila. Kontroverzni filmski producent bio je ubeđen da je Ančeloti izgubio kontrolu nad svlačionicom i želeo je da jednim radikalnim rezom sačuva mir u kući.

Italijom danas kruži priča da je Ančelotijev posao sačuvao advokatski tim Napolija. Naime, vlasnik Napolija bi u slučanju otpuštanja bivšeg šampiona Evrope morao da plati ozbiljnu odštetu, tačnije njegovu platu do kraja sezone bez obzira na raniji rastanak, zbog čega je želeo da se konsultuje s klupskim advokatima pre nego što preseče. Oni su mu rekli da bi najbolje bilo da pusti da se stvari slegnu i vidi kako će ekipa reagovati, a ako se situacija ne bude poboljšala, da onda reaguje i otpusti Ančelotija.

CAPUT MUNDI: De Laurentis i Konte - dva egocentrika u Seriji A

Napoli će se u subotu uveče sastati sa Đenovom na San Paolu, kada će se možda i najbolje videti u kakvom je psihičkom stanju ekipa i da li je iskusni stručnjak zaista pogubio konce...

Foto: Reuters

Najnovije vesti


×