{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ademi: Dobili smo pismo od Fife, ali nije obavezujuće

/ Izvor: kossev
Komentari: 3
Prvi čovek kosovskog FS potvrdio da im je stigao dopis iz Ciriha povodom meča Trepča - Crvena zvezda
Ademi: Dobili smo pismo od Fife, ali nije obavezujuće

Kako piše mitrovački portal Kossev.info, Fudbalski savez Kosova je zaista dobio dopis od Fife u kojem se traži da dozvole utakmicu Kupa Srbije 5. oktobra između Zvečana i Crvene zvezde. Međutim, prvi čovek ove organizacije tvrdi, ali pre svega smatra da je u pitanju samo sugestija iz Ciriha i ništa više.

"Dobili smo pismo FIFA-e, ali ovo pismo nije obavezujuće, ono samo sugeriše", izjavio je Agim Ademi za Kossev, "Nigde se ne dešava pa ne može ni ovde da se šampionat jedne države igra u drugoj. Ni Ustav Srbije, ni Ustav UEFA-e to ne dozvoljavaju. Grehota je da se poigravaju sa ovim klubovima i ovim narodom ovako, sa njima treba da budemo iskreni, i mi i Fudbalski savez Srbije, to se ne može dešavati.“

Ademi pak tvrdi da FSK dozvoljava humanitarne i prijateljske mečeve srpskih klubova na teritoriji koju on kontroliše, kao što je to bio slučaj kada su beogradski crveno-beli igrali sa Gračanicom. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija razrešiti, a susret između Zvezde i Trepče iz Kosovske Mitrovice, u slučaju da situacija ostane ovakva kakva jeste, biće odigran po svemu sudeći 9. oktobra na stadionu Čukaričkog u Beogradu.

(Foto: MNpress)

Najnovije vesti


×