{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Aber iz Kazahstana: Astana daje 3.000.000 za Sadika i kvari posao Partizanu?

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 83
U igri navodno i jedan bundesligaš
no_image.png
Umar Sadik

Jednogodišnja pozajmica za 100.000 evra i pravo Partizana da ugovor Umara Sadika otkupi za 1.600.000 evra uz neskrivenu želju čelnih ljudi iz Humske da to i učine ako napadač iz Nigerije nastavi ovako. Međutim, u Kazahstanu tvrde da Astana planira da pokvari posao crno-belima i da je to ugovorom o pozajmici i moguće ako neki drugi klub ponudi više od Partizana.

A Astana je navodno spemna da ide čak do 3.000.000 evra što bi bio rekordan transfer za kazahstanski klub. Aktuelni rekord je u vlasništvu našeg Nemanje Maksimovića koga je Astana u sezoni 2014/2015 dovela iz Domžala za 2.000.000 evra. Sedmocifreni su bili još samo Dorin Rotariju prošle sezone (Klub Briž/1.500.000) i Atanas Kurdov (Slavija Sofija/1.000.000).

Nije da Astana nema para, ali nema baš ni običaj da se razbacuje. Mada je Sadik ostavio sjajan utisak u prvom meču sa šampionom Kazahstana pošto mu je dao dva gola. Međutim, to što nas za tri dana očekuje revanš Partizana i Astana nekako nam stvara sumnju u pitanju istinitost ove informacije.

Kako bilo, Sadik je Partizanov bar do proleća. A čak i ako bude išao, Astanam nam nekako ne deluje kao uverljiva buduća destinacija. U vesti se inače kaže da je za napadača crno-belih i jedan neimenovani bundesligaš?

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti


×